Het leven in het Kornhuys

Het leven in het KornhuysHet leven in het Kornhuys. Op 1 Juni 2018 opende Het Kornhuys zijn deuren voor de bewoners. Een initiatief gestart door de eigenaar Ad van de Ouweland.
Dank zij de inzet van de ouders, het dagelijkse bestuur, al de commissies en vrijwilligers maar ook het hele zorgteam van Prisma zijn we trots op het bereikte resultaat. En het streven om van het Kornhuys voor haar bewoners, ouders, begeleiders en vrijwilligers een huis te laten zijn.

het leven in het kornhuys

Een initiatief waarin ieder zich thuis, veilig, vertrouwd en welkom voelt is zeker al geslaagd. Na een drukke dagbesteding is er altijd wel een leuk verhaal te vertellen door onze bewoners. En waar kan men dat beter doen als ze lekker gezamenlijk aan het avondeten zitten. Het avondeten dat zo lekker wordt klaargemaakt door al onze vrijwilligers van het Kookteam.

Na het avondeten kan het zo maar zijn dat onze jeugdige bewoners zin hebben om gezellig samen een karaoke te houden. Dit is waar het allemaal om draait de blije gezichten zien op onze bewoners.

 

De sint op bezoek bij het Kornhuys, dus volop feest en we kunnen terug kijken op een heel geslaagde dag.

Nu de Sint terug richting Spanje is vertrokken. En de Kerst komt steeds dichterbij zijn hier natuurlijk op het Kornhuys de voorbereidingen volop opgestart.