De Kerst in het kornhuys

Onze bewoners vieren kerst met het hele zorgteam. Wat hebben ze genoten van een overheerlijk kerstdiner.
De sfeer was geweldig en het diner was verrukkelijk.
Hierbij wensen de bewoners van het Kornhuys iedereen fijne kerstdagen
en een gezond en voorspoedig 2019.

Met het Kornhuys naar de Efteling

Zondag 27 januari was het zover. De bewoners, ouders en begeleiding hadden hun uitje naar de Efteling. Ondanks het weer hebben we genoten van een super gezellige dag. Dankzij de Jumbo en alle belangstellende die met ons mee spaarde om deze dag te kunnen realiseren zeggen de bewoners……….BEDANKT.

Hoog bezoek in het kornhuys

De sint op bezoek bij het Kornhuys, dus volop feest en we kunnen terug kijken op een heel geslaagde dag. Nu de Sint terug richting Spanje is vertrokken. En de Kerst komt steeds dichterbij zijn hier natuurlijk op het Kornhuys de voorbereidingen volop opgestart.

Animatie in het kornhuys

Na het avondeten kan het zo maar zijn dat onze jeugdige bewoners zin hebben om gezellig samen een karaoke te houden. Of ze bouwen de zitkamer om naar een mini bioscoop. Dit is waar het allemaal om draait de blije gezichten zien op onze bewoners.

Het koken in het kornhuys

Na een drukke dagbesteding is er altijd wel een leuk verhaal te vertellen door onze bewoners. En waar kan men dat beter doen als ze lekker gezamenlijk aan het avondeten zitten. Het avondeten dat zo lekker wordt klaargemaakt door al onze vrijwilligers van het Kookteam.

De opening van het kornhuys

Op 1 Juni 2018 opende Het Kornhuys zijn deuren voor de bewoners. Een initiatief gestart door de eigenaar Ad van de Ouweland.
Dank zij de inzet van ouders, bestuur, commissies, vrijwilligers en het hele zorgteam zijn we trots op reeds bereikte resultaat.